Kukuřičné vločky

49 Kč / ks 139 Kč / ks 220 Kč / ks od 49 Kč / ks
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Charakteristika:  Tepelně opracované zrno s mechanicky narušenou strukturou, takzvaná hydrotermická úprava suroviny, je proces, kdy se zrno po určitou dobu napařuje na teplotu nad 90 stupňů Celsia ( až 120 °C ) a poté se při průchodu mezi dvěma válci rozmáčkne na vločku. Díky spolupůsobení kombinace teploty, vlhkosti, tlaku a času stlačení vzniká nový finální produkt - vločka. Hydrotermické vločkování významně zvyšuje krmnou hodnotu zrna a předčí tak jiné způsoby úpravy zrnin. Zvyšuje stravitelnost nejen škrobu, ale i proteinů a tuků u zrnin. 
  • Možnosti použití:  Hydrotermicky upravená surovina se může zkrmovat všem hospodářským i domácím zvířatům - skot, prasata, drůbež, koně, kozy, králici, morčata, aj.

Krmení hydrotermicky upravenou surovinou má vliv na:

  1.  Zvýšenou dostupnost, stravitelnost a využitelnost živin.
  2.  Zvýšení užitkovosti.
  3.  Vyšší ekonomickou efektivnost produkce.
  4.  Celkové zlepšení trávení.
  5.  Zlepšení zdravotního stavu zvířat.
  6.  Vyšší chutnost krmiva.
  • Skladování a spotřeba: Skladujte v dobře uzavřených obalech, nejlépe tkaný či papírový pytel. Pokud budou kukuřičné vločky v PVC obalu, pozor na kondenzaci vody uvnitř sáčku, při rychlých teplotních změnách. Pokud vám vločky napadnou moli, spotřebujte jej co nejdříve ( zvířatům to vůbec nevadí ) nebo dejte na týden do mražáku.

Spotřebujte nejlépe do 4 měsíců od nákupu.